INVITATION til netværksmøde#2

9 juli åbner land.skab dørene for det næste netværksmøde med fokus på etablering og oprettelse af bo- og levefællesskaber.

Til dette netværksmøde har vi fokus på at DU kan komme i spil. Enten med spørgsmål, nogle mere eller mindre konkrete “næste skridt” eller med nogle værdifulde erfaringer, som du har lyst til at dele.

Mødet kickstartes med en række korte oplæg og derefter vil der blive afholdt tre workshops i parallelle spor. Disse workshops har overskrifterne ‘økonomi og jura’, ‘fællesskab og rekruttering’ og ‘det rette sted’. I de mindre grupper er der mulighed for at diskutere, dele erfaringer og snakke sig frem til relevante pointer.

Efter de tre workshops er der en lang kaffe/snakke-pause, og til sidst sammenfatter vi hvad dagen har skabt af nye indsigter og værdifulde erkendelser.

Program:

  • 13.00 – 13.45 – Velkomst, hvor sluttede vi sidst? + tre korte oplæg
  • 13.45 – 14.00 – Pause og inddeling i grupper
  • 14.00 – 14.45 – Første omgang af workshops kører i de tre spor

o   Jura og økonomi

o   Fællesskab og rekruttering

o   Det rette sted

  • 14.55 – 15.25 – Anden omgang af workshops kører i de tre spor
  • 15.35 – 16.05 – Tredje omgang af workshops kører i de tre spor
  • 16.05 – 16.45 – Kaffe og netværk
  • 16.45 – 17.30 – Evaluering og graphic recording recab

Bemærk at netværksmødet bliver afholdt under land.skab festival 2016 i tidsrummet 13-17.30.

Der vil blive serveret kage og kaffe og det er muligt at købe øl og vand i baren. Det er også muligt at deltage i aftensmad på festivalen efter mødet, det skal oplyse ved tilmelding til netværksmødet, om man bliver til aftensmad. Det koster 50 kr..
Tilmelding sker via mail til mettenasser@gmail.com. Igen har vi begrænset plads, så skynd dig lidt med tilmeldingen! Du er først meldt til, når du har modtaget en bekræftelse på mail.

Posted in Blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *