Materialer fra netværksmøde #2

Kære alle som deltog i netværksmødet den 9. juli på land.skab festivalen, og alle andre interesserede

KÆMPE TAK!

Det var som sædvaneligt virkelig dejligt at møde så mange mennesker, der deler de samme drømme og visioner omkring sociale bo- og leve fællesskabsstrukture i deres hverdag, som vi gør på land.skab.

Som lovet sender vi hermed det materiale ud, som vi også tog udgangspunkt i ved workshoppene. Materialet er inddelt i de tre emner vi arbejdede med ved workshoppene.

Det drejer sig om:

  • “Det sociale” case: Kolle Bolle & Klokkenhøjen
  • “Jura & økonomi” case: De Syv Sydvendte Spande & land.skab (nr.4)
  • “Det rette sted” case: land.skab (nr.4)

Derudover ligger vi dokumenterne “land.skab startup” ud til inspiration, som indeholder:

  • En samejekontrakt
  • En værdibeskrivelse
  • En husorden

Som vi også nævnte til mødet, er det vigtigt for os at holde fast i at der findes utallige metoder at strukturere sig på, og at land.skab startup til behov kan kopieres og brydes op som man ønsker, men ellers er tænkt som inspiration til egen udvikling af struktur.

Til mødet havde vi også besøg af 2 dygtige grafiske recordere som tegnede et flot mødereferat til os, referatet er her også vedhæftet.

Sidst vil vi igen sige tak for alt den goodwiil og opbakning omkring vores lille foretagene. Også vil vi stadig gerne opfordre jer til at mødes derude og dele! Tag eventuelt det vedhæftede materiale med ud til nogen som der hjælpe dig med at komme videre i din proces, eller del ud af hvad din erfaring og viden omkring livet i bofællesskaber er. Man er velkommen til at bruge denne side til at lave grupper og forums til at mødes og dele. Det vil også skabe liv på hjemmesiden og hjælpe med at finde ud af hvordan vi bedst muligt kan dele, når vi ikke mødes fysisk.

Hvis der er nogen derude der selv har mod på at afholde et netværksmøde høre vi gerne fra Jer. Vi har mindst 2 mere i støbeskeen, og vi kan sagtens komme hjem i din stue!

Skulle nogen også have mod på og lyst til at skrive et blog indlæg til videles, da hører vi også gerne fra Jer.

Ha det lækkert til vi ses igen / videles // videles.kontakt@gmail.com 

Det sociale

Jura&økonomi

Det rette sted

land.skab_startup

Samejekontrakt_land.skab

Værdibeskrivelse

Husorden

Referat_netværksmøde2.

 

 

 

 

Posted in Blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *